Våra tjänster företag


Slipp diskussionen om vem som ska planera konferensen eller julbordet i år (och varje år). Lämna det åt oss istället. Med vår paketslösning för företag frigörs massa tid till er, så ni kan fokusera på er kärnverksamhet, samtidigt som er personal får den uppskattning de förtjänar.

Sommarpremiär akersbro

Creative Celebrations erbjuder en paketlösning för företag där vi koordinerar och sköter all planering och bokning av företagsevent, som konferens, kick off, julbord, sommarfest, jubileum och avtackning. Paketet anpassas efter er som företag och den lösning som passar er bäst.


När ni bokar ert paket anger ni vilka event ni vill att vi planerar åt er, efter det behöver ni inte tänka mer på det.Vi kommer i god tid med förslag på datum, sätter igång planeringen av ert event, sköter all kontakt med nödvändiga leverantörer, samt samlar in informationen från er och förmedlar vidare till dessa leverantörer.När vi bokar event har vi alltid hållbarhet i fokus och samarbetar med flera lokala aktörer.

Utöver paketlösningen finns ett antal tilläggstjänster att välja bland, som exempelvis att vi ordnar en AW, kör ut fredagsfrukost eller dekorerar ert kontor för olika högtider. Dessa tilläggstjänster går att lägga till närsomhelst under året.

Paket företag

Helhetslösning för företagsevent. Paketet anpassas efter er som företag och den lösning som passar er bäst. 

Kontakta oss för offert.

Alla priser som anges är kostnaden för vår tjänst, kostnad för exempelvis konferenslokal, mat, samt övriga eventkostnader tillkommer.